BG
BG EN

Мицеларна вода с роза Дамасцена

Състав: Вода, получена от дестилацията на цветове на маслодайна роза Дамасцена и глицерин. Не съдържа консерванти.

Състав по INCI: Rosa Damascena Flower water, Glycerin.

Начин на употреба: За ежедневно почистване на лицето и премахване на грима. 4–5 ml се нанасят върху кожата с напоен памучен тампон. Подходяща за всеки тип кожа.

100 мл стъклено шише с пулверизатор, в картонена кутия.

31,63 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Мицеларна вода с роза Дамасцена
Подробно описание
Подробно описание

За съвременния човек е много важно добре да почиства лицето си, за да остане кожата по-дълго красива и млада. Затова правилната грижа за почистване на кожата както при жените, така и при мъжете е от огромно значение.

Мицеларната вода с роза Дамасцена не съдържа алкохол, оцветители, ароматизатори и сапун. Тя е подходяща за всеки тип кожа и най-важното – може да се използва за третиране и на най-нежните места на лицето, като зоната около очите. С нея можете да почиствате от грим, от замърсяване и прах, освежавате и тонизирате кожата си, без да се страхувате от нежелани алергични реакции.Почиства в дълбочина епидермиса, предпазва от запушване на порите и пораждането на други кожни проблеми.

Съхранение: При температура 5–25°С, в плътно затворена опаковка, далеч от пряка слънчева светлина.

На вниманието на потребителя: Пази от деца! Преди употреба да се направи тест за чувствителност! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта!

Подобни продукти