BG
BG EN

Ароматна масжна свещ - Универсал

Само натуралните билкови масла са способни по естествен път ефективно и цялостно да възстановят здравето и красотата на човека.Те имат антибактериално, противовъзпалително  и обезболяващо действие.Влияят положително на нервната система, емоциите и психическото здраве.Отразяват се благотворно на дихателните органи, кръвообращението и храносмилането.

30,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Ароматна масжна свещ - Универсал
Подробно описание
Подробно описание

Масажът е най-древният метод за лечение и профилактика, както на тялото така и на духа. Оптимизира кръвообращението и лимфоотока. Ускорява обмяната на веществата и подобрява храненето на клетките.

Билките и етеричните масла които съдържат, по прекрасен начин могат да допълнят и обогатят усещането от вашия масаж. Някои от тях ще ви успокоят, когато умът ви препуска, други ще ви заредят, когато се чувствате уморени. Чрез билковите масажи можете да повишите имунитета си, да третирате различни зони на тялото за желан ефект или да подобрите настроението си.

Ако имате неотложни ангажименти и усещате чувство на слабост и загуба на енергия.Ако се нуждаете сетивата ви да се събудят,Ароматната масажна свещ на Майра Ойлс е продукта ,който ще ви даде необходимата енергия,за да сте свежи и ослепителни през следващите няколко дни.Съставките от цитрусови етерични масла/портокал /  укрепват имунната система. Пoмагат пo-yвepeнo дa взимaтe peшeния,пoдoбpявa yмcтвeнaтa яcнoтa и бoдpocт, cтимyлиpa мoзъĸa и вcичĸи ceтивa.Стимулира позитивните сили в човека.

Портокаловото етерично масло подпомага на останалите съставки/канела,карамфил и др./да проникнат по-дълбоко, както в кожата така и в нашето съзнание.

Много топъл, чувствен аромат с усещане за сладка свежест и настроение.

Състав: Какаово масло ,кокосово масло ,карите ,етерични масла от портокал ,карамфил ,канела.

Съставки по INCI: Coconut  Oil , Theobroma cacao Oil , Shea Butter ,Citrus sinensis peel Oil ,Cinamomum zeylanicum leaf Oil , Syzygium, Limonene

Начин на употреба: Запалете свещта и оставете да гори 15 минути.

За масаж-Изсипете малко количество от разтопеното масло  на ръката в длан и поставете върху кожата с леки масажни движения.

Масло за тяло- Изсипете малко количество от разтопеното масло  на ръката в длан и поставете сместа на мокра кожа след душ или вана преди да подсушите кожата с хавлия.

Внимание: Не изливайте гореща течността директно върху кожата си, преди да сте проверили поносимостта към температурата. Не използвайте при алергия към някоя от съставките! Не загрявайте в микровълнова фурна.

 

 

Подобни продукти