BG
BG EN

Кайсиев ексфолиант с етерично масло от маточина

Натурален ексфолиант за нормална и проблемна кожа с натурално етерично масло от маточина, морска сол и масло от кайсиеви ядки. Нежно ексфолира и тонизира кожата, като я прави по-свежа, мека и еластична.

Начин на употреба: Масажирайте цялото тяло и лице на влажна кожа /под душа/. Отмийте добре с хладка вода и подсушете с мека кърпа. Ползвайте продукта редовно – 2-3 пъти седмично.

250 г в стъклен буркан с телена закопчалка.

33,30 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кайсиев ексфолиант с етерично масло от маточина
Подробно описание
Подробно описание

Съдържащите се природни съставки имат дълбоко почистващо и успокояващо действие.

Етеричното масло от маточина успокоява нервната система, повишава имунитета, подобрява качеството на съня, гони тревогата и раздразнението. Истински балсам  за старееща, чувствителна и проблемна кожа. То има свойството да унищожава бактерии, предизвикващи кожни несъвършенства. Има силен антибактериален ефект. Маслото от маточина има множество приложения от лечението на обриви и акне до ароматерапия. Съдейства за бърза аклиматизация, подмладява кожата.

Морската сол отстранява  мъртвите клетки и активизира обмяната на веществата. Тя е лечебна и полезна за човешкия организъм, особено ако искаме не само да направим пилинг, а да изгладим неравностите на портокаловата кожа. При обтриване на проблемните зони гранулите сол леко дразнят кожата. Фрикцията затопля, засилва кръвообращението и обменните процеси, като помагат на клетката да се изчисти в дълбочина. Морската сол се е използвала от дълбока древност, както за лечение, така и за регулиране на енергийния баланс.

Маслото от кайсиеви ядки засилва естествените регенериращи функции на кожата, като я подхранва в дълбочина.

Ежеседмичният пилинг и ежедневното хидратиране са двете най-важни мерки, които ни помагат да запазим кожата свежа, млада и еластична.

Подобни продукти