BG
BG EN

Ароматна масажна свещ - смрадлика

За масаж на тялото с релаксиращо действие. Много топъл, чувствен аромат с усещане за сладка свежест и настроение.

Състав: Какаово масло, кокосово масло, карите, етерични масла.

Съставки по INCI: Theobroma Сасао Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Cotinus Coggygria Branch/Leaf Oil, D-Limonene Не съдържа консерванти.

Начин на употреба: Запалете свещта и оставете да гори 15 минути. За масаж, изсипете малко от разтопеното масло в длан и нанесете върху кожата с леки масажни движения. Като масло за тяло, нанесете на мокра кожа след душ или вана, преди да подсушите кожата с хавлия.

30,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Ароматна масажна свещ - смрадлика
Подробно описание
Подробно описание

Само натуралните билкови масла са способни по естествен път ефективно и цялостно да възстановят здравето и красотата на човека. Те имат антибактериално, противовъзпалително и обезболяващо действие.Влияят положително на нервната система, емоциите и психическото здраве. Отразяват се благотворно на дихателните органи, кръвообращението и храносмилането.

Масажът е най-древният метод за лечение и профилактика, както на тялото така и на духа. Оптимизира кръвообращението и лимфоотока. Ускорява обмяната на веществата и подобрява храненето на клетките.

Билките и етеричните масла които съдържат, по прекрасен начин могат да допълнят и обогатят усещането от вашия масаж. Някои от тях ще ви успокоят, когато умът ви препуска, други ще ви заредят, когато се чувствате уморени. Чрез билковите масажи можете да повишите имунитета си, да третирате различни зони на тялото за желан ефект или да подобрите настроението си.

Ако имате неотложни ангажименти и усещате чувство на слабост и загуба на енергия. Ако се нуждаете сетивата ви да се събудят, Ароматната масажна свещ на Майра Ойлс е продукта, който ще ви даде необходимата енергия, за да сте свежи и ослепителни през следващите няколко дни. Съставките укрепват имунната система. Пoмагат пo-yвepeнo дa взимaтe peшeния, пoдoбpявaт yмcтвeнaтa яcнoтa и бoдpocт, cтимyлиpaт мoзъĸa и вcичĸи ceтивa. Стимулират позитивните сили в човека.

Внимание: Не изливайте гореща течността директно върху кожата си, преди да сте проверили поносимостта към температурата. Не използвайте при алергия към някоя от съставките! Не загрявайте в микровълнова фурна.

Подобни продукти