BG
BG EN

Перли с етерично масло от роза дамасцена

Розовото масло помага за подобряване на функциите на храносмилателната ,отделителната , дихателната и половата система Съдейства за бърза аклиматизация, подмладява кожата.

Състав: Етерично роза Дамасцена, студено пресован шарлан, желатинови перли (телешки желатин, глицерин, вода).

Начин на употреба: 1 перла сутрин

Блистер в картонена опаковка, 30 броя перли.

79,99 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Перли с етерично масло от роза дамасцена
Подробно описание
Подробно описание

Перлите с етерично масло от роза Дамасцена дават възможност на всеки да усети промяната във финните нива на своето тяло.

Розата винаги е била символ на красота, младост и здраве. Етеричното розовото масло се получава при преработката на розов цвят  чрез водно-парна дестилация. То съдържа цитронелол  гераниол, нерол, нормални парафинови въглводороди и др.

Българското розово масло има дълбок и силен аромат. Наричано „течно злато“ заради уникалните му свойства и високата цена, розовото масло е природен еликсир с неизброими ползи. В състава му присъстват около 300 съставки - минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващо, противовъзпалително и подхранващо действие.

Както знаем всяко живо същество на планетата земя има своя собствена вибрация ,която поддържа  организма здрав ,витален ,устойчив на заболявания и бързо  остаряване.Доказано е , че човешкото тяло в здраво състояние има 78 мегахерца  честота на вибрация.При заболявания на човека тя пада ,като при човек в кома честотата на вибрация е 25 мегахерца.

Eтеричните масла са единствения естествен продукт с най- силна вибрация ,която въздейства  силно положително  на клетъчно ниво като Роза (Rosa damascene) има 320 MHz чистота на вибрация.

Съхранение: Да се съхранява в закрити и сухи помещения, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина, при температура от 5°С до 25°С и влажност на въздуха 75%, в оригиналната опаковка.

На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Не е лекарствено средство. Не може да замести разнообразното хранене. Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца под 18 години.

Подобни продукти