BG
BG EN

Бадемов ексфолиант с етерично масло от смрадлика

Натурален ексфолиант за всеки тип кожа с натурално етерично масло от смрадлика, морска сол и бадемово масло.

Начин на употреба: Масажирайте цялото тяло и лице на влажна кожа (под душа) с ексфолианта. Отмийте добре с хладка вода и подсушете с мека кърпа. Ползвайте продукта 2-3 пъти седмично.

250 г в стъклен буркан с телена закопчалка.

31,72 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бадемов ексфолиант с етерично масло от смрадлика
Подробно описание
Подробно описание

Нежно ексфолира и тонизира кожата, като я прави по-свежа, мека  и еластична. Съдържащите се природни съставки имат дълбоко почистващо и тонизиращо действие.

Етеричното масло от смрадлика е един от най-мощните антисептици в природа, като се препоръчва горещо за различни кожни проблеми. Приложена външно, тази билка успокоява възпалителните процеси не само по повърхностния слой на кожата, но и такива, които засягат по-дълбоките пластове. Защитава кожата от агресивните климатични фактори, избелва пигментните петна, свива и почиства порите.

Морската сол отстранява  мъртвите клетки и активизира обмяната на веществата. Тя е лечебна и полезна за човешкия организъм, особено ако искаме не само да направим пилинг, а да изгладим неравностите на портокаловата кожа. При обтриване на проблемните зони гранулите сол леко дразнят кожата. Фрикцията затопля, засилва кръвообращението и обменните процеси, като помагат на клетката да се изчисти в дълбочина. Морската сол се е използвала от дълбока древност, както за лечение, така и за регулиране на енергийния баланс.

Бадемово масло засилва естествените регенериращи функции на кожата и я подхранва в дълбочина.

Подобни продукти