BG
BG EN

Масло за тяло „Маточина“

Състав: Масла от бадем и кайсиеви ядки, етерично масло от маточина. Не съдържа консерванти.

Състав по INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Citral, Linalool.

Начин на употреба: Ползва се след душ на влажна кожа или като масажно олио.

100 мл стъклено шише с капачка на винт, в картонена кутия.

69,60 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Масло за тяло „Маточина“
Подробно описание
Подробно описание

Маслото е натурален про­­дукт за ценители на вътрешната красота, баланса и хар­монията на тялото. Комбинацията от масла от бадем, кайсия и маточина създават усещане за лекота, хармония и спокойствие. Не дразни кожата, не причинява алергични реакции, попива отлично и не оставя мазни, трудни за измиване следи. Съдържа протеини, минерали, мастни киселини, богато съдържание на витамини А и Е. Действа като овлажнител, благодарение на което бързите му абсорбиращи себума свойства се усещат мигновено. Кожата се чувства хидратирана, естествено освежена и подмладена. Маслото от маточина се класифицира като адаптоген и афродизиак. То подобрява метаболитните процеси в организма, което обяснява загубата на телесно тегло и намалява подкожните мазнини.

Съхранение: При температура 5–25°С, в плътно затворена опаковка, далеч от пряка слънчева светлина.

На вниманието на потребителя: Пази от деца! Преди употреба да се направи тест за чувствителност! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! При попадане в очите, измийте обилно с вода! При попадане в устата да се изплакне обилно с вода! При поглъщане да се потърси лекарска помощ!

Подобни продукти