BG
BG EN

За нас

За Майра Ойлс

„Майра ойлс“ ЕООД произвежда натурална козметика с етерични натурални масла, които създава в собствена дестилерия. Продукти без консерванти, парабени и химично създадени формули. Фирмената философия е да предлага само продук­ти, които правят кожата нежна, красива, мека и копринена, но наред с това прониквайки чрез нея в организма действат и лечебно на клетъчно ниво. Дали едно масло ще се приеме перорално под формата на капсули (капки), дали ще се масажира върху кожата или ще се вдишва през носа и поеме от белите дробове, резултатите са еднозначни – попада в кръвния поток, а от там в целия организъм и въздейства на молекулярно ниво. Ето защо за Майра Ойлс е много важно качеството и състава на всичко, което е в допир с нашето тяло и сетива. Това е част от замисъла на Създателя, който е оставил многообразни възможности с неподозирана сила, скрити в крехките венчелистчета и стъбълца на растенията.

Фирмата предлага различни комбинации за лице и тяло от истински натурални масла, които не само правят кожата мека, копринена и млада, но и попиват много бързо в нея – не оставят петна, както по лицето и тялото, така и по дрехите.

Етеричните масла, какво са те?

На молекулярно ниво те са много сложна комбинация от природни биологични вещество. Те вършат своята задача точно там,където има проблем. Етеричните маслата са част от природата и действието им върху организма е както козметично, така и лечебно. Всеки природен продукт се приема от организма без резерв.

Етеричните масла в козметиката?

Истинските натурални етерични масла правят с кожата чудеса.Продуктите на „Майра Ойлс, се нанасят лесно, имат опияняващ  натурален аромат, бързо  попиват в кожата, не оставят мазни отблясъци /дори и при мазна кожа/ и по-лесно се усвояват от организма, дори и при голяма концентрация.

В продуктите на Майра Ойлс комбинацията от етерични и базови масла е подбрана много прецизно  в зависимост от  вида кожа и предназначение.Тя е резултат от многобройни лабораторни опити, обмен на знания с водещи производители от Европа, САЩ, Латинска Америка и Южна Африка, както и използването на доказани знания от старите рецепти за билкови помади.

В резултат на това с натуралните продукти на Майра Ойлс кожата ви се събужда и изглежда подхранена и здрава. Опитайте и ще се убедите в това!

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА ЦЕНИ И НАЧИН НА ДОСТАВКА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛЕФОН 0876339394 ИЛИ НА ИМЕЙЛ: maira_oils@mail.bg !!!